طرز تهيه ميوه خشك شده در فر

طرز تهيه ميوه خشك شده در فر

براي اينكه ميوه خشك آماده كنيد در ابتداي كار بايد در قابلمه اي يك ليوان آب و يك ليوان شكر ريخته و بگذاريد بجوش آيد و غلظت يابد تقريبا براي تهيه اين شربت 155 دقيقه زمان لازم داريم .جالا نوبت آماده كردن ميوه هاي است كه قرار است خشك شوند.اين ميوه ها براساس ذائقه شما مي توانند متفاوت باشند بايد آنها را خلالي يا چيپسي ببريد سپس در شربتي كه از قبل آماده نموده بوديد بزنيد و كمي تكان دهيد تا اضافه آن از روي ميوه جدا شود جالب است بدانيد كه علت زدن شربت روي ميوه هاي برش داده شده اين است كه باعث مي شود در زمان خشك شدن سياه نشوند .براي اينكه ميوه هاي شما در زمان خشك شدن به كف سيني نچسند از كاغذ روغني استفاده مي كنيم ميوه ها را روي كاغذ روغني مي چينيم فر را روي كمترين درجه قرار مي دهيم آنگاه سيني را در فر گذاشته و صبر مي كنيم تا ميوه ها كاملا خشك شوند .معمولا بين 2 تا3 ساعت زمان لازم داريم تا ميوه ها خشك شوند سپس در يخچال يا محلي خشك و خنك مي تواند نگهداري نماييد لازم به ذكر است كه بايد دور از نور خورشيد نگهداري شود.البته زمان خشك شدن ميوه ها با توجه به ضخامت آنها متفاوت است هرچقدر نازكتر برش خورده باشد سريعتر خشك مي شود.

البته اگر دستگاه ميوه خشك كن داشته باشيد كه مي توانيد از آن استفاده نماييد.

 املت چيني,طرز تهيه املت چيني,دستور پخت املت چيني,درست كردن املت چيني

آموزش آشپزي و دستور تهيه ميوه خشك شده در منزل خوشمزه و فوري

ميوه خشك خانگي

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.