طرز تهيه شيريني نخودچي
شيريني نخودچي شيريني معروف بهار و عيد نوروز است و معمولا در سر سفره هفت سين به چشم مي خورد براي تهيه اين شيريني خوشمزه ابتدا پودر قندي كه تهيه كرده ايد را با روغن مخلوط كنيد و با همزن برقي حسابي بزنيد آنگاه هل و وانيل را به آنها افزوده و آهسته آهسته آرد نخودچي را اضافه نماييد.اگر ديديدكه به روغن بيشتري نياز دارد كمي دست خود را چرب نموده و خمير را ورز دهيد طوري كه به روغن بيافتد اگر به روغن افتادكمي آرد نخودچي اضافه كنيد كه متعادل شود.بعد از ورز دادن خمير با وردنه به قطر يك سانت باز كنيد و قالب بزنيد از قالب هاي كوچك استفاده نماييد اين طوري خوردنش راحتتر است .سپس در فر قرار داده در طبقه وسط با حرارت 375 درجه فارينهايت براي 15 تا 20 دقيقه ، تا شيريني نخودچي پخته شود سپس از فر خارج كرده بگذاريد سرد شود و در طرف دلخواه چيده و سرو نماييد.
آموزش طرز تهيه شيريني نخودچي خوشمزه خانگي با فر براي نوروز
- شنبه ۰۲ بهمن ۹۵ ۱۱:۵۷ ۵۱ بازديد
- ۰ نظر