آموزش كامل طرز تهيه املت چيني خوشمزه براي صبحانه و ميان وعده

طرز تهيه املت چيني

املت چيني ؟؟ بله درست خوانديد ! مي توانيد اين غذاي ساده و خوشمزه را در كمترين زمان ممكن طبخ و ميل كنيد . براي پخت املت چيني در ابتدا بايد لوبياي سبز پاك شده و شسته شده را در ظرفي قرار داده و  روي آن آب جوش بريزيد و براي مدت سه دقيقه صبر كنيد سپس دانه دانه لوبياهاي سبز را در بياوريد و آبش را كاملا بگيريد و زير آب سرد آبكش نماييد.

املت با گوجه فرنگي , طرز تهيه املت گوجه فرنگي , دستور پخت گوجه فرنگي

آنگاه پيازچه را با كارد ساطوري كنيد سپس زنجبيل را رنده نمايد و سير را نيز له كنيد .در ظرفي لوبيا سبز و پيازساطوري شده و جوانه گندم و فلفل چيلي قرمز را ريخته و مخلوط نماييد و در ظرف ديگر زنجبيل رنده شده و سير له شده و 1قاشق غذاخوري آب داغ را با هم زير و رو و مخلوط نماييد.سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه در كاسه اي شكسته و 2 قاشق غذاخوري آب سرد و فلفل سياه به آن اضافه كنيد و با يك چنگال آنها را حسابي مخلوط نماييد.

 املت اسفناج,طرز تهيه املت اسفناج,دستور پخت املت اسفناج,درست كردن املت اسفناج

آموزش كامل طرز تهيه املت چيني خوشمزه براي صبحانه و ميان وعده

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.