طرز تهيه ژله نيمرو
اين ژله نيمرويي جالب را براي مهماني ها به شما توصيه مي كنم تا قيافه حيرت زده همه را ببينيد در ابتدا چند قطره رنگ زرد خوراكي را در يك سوم پيمانه شير ريخته و مخلوط نماييدتا يكدست شود و كنار بگذاريد آنگاه در ظرفي نصف پودر ژله موزي را بريزيد و نصف ليوان آب جوش اضافه كنيد و مخلوط نماييد تا كاملا حل شود و اين مواد را با شيري كه رنگ خوراكي زده بوديم مخلوط نماييد.
داخل جاتخم مرغي را با قلموي چرب شده با روغن چرب نماييدو نصف موادي را كه آماده كرديم بريزيد و براي 30 تا 40 دقيقه در يخچال قرار داده تا ببندد.سپس در ظرف ديگري ژله آلوئه ورا را با يك ليوان آب جوش مخلوط نماييد و هم بزنيد تا كاملا حل شود و اجازه دهيد خنك شود سپس يك پيمانه شير به آن اضافه كرده و هم بزنيد .
بعد از زمان ذكرشده ژله موز را از يخچال در بياوريد و لبه آن را با يك كارد بلند كنيد و تكان محكمي دهيد تا ژله از ظرف جدا شود يا جاتخم مرغي را در ظرف آب داغ بگذاريد تا زرده ها جدا شود البته سشوار هم مي توانيد پشت ظرف بگيريد تا جدا شوندسپس در ظرف صافي قرار دهيد
مي توانيد هر كدام از زرده ها را داخل يك بشقاب قرار دهيد شكيل تر است زرده را وسط قرار داده و ژۀه كه آماده كرديد و سفيد رنگ است را آرام دور زرده بريزيد و براي 30 تا 40 دقيقه در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد بعد از زمان ذكر شده به ژله نيمرويي سري بزنيد اگر گرفته بود اطرافش را نامنظم ببرييد تا شبيه نيمرو واقعي شود و سرو كنيد .
آموزش كامل طرز تهيه ژله نيمرويي با شير خوشمزه و مجلسي
- سه شنبه ۰۵ بهمن ۹۵ ۱۹:۰۲ ۱۵ بازديد
- ۰ نظر