آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرك با شير خوشمزه و مناسب مهماني ها

طرز تهيه و آماده سازي سوپ قارچ و جو پرك با شير

براي تهيه اين سوپ عالي ابتدا در قابلمه حدود 5 ليوان آب ريخته آنگاه سينه مرغ و جو پرك به اضافه نمك و فلفل را بيافزاييد و روي حرارت كم قرار دهيد تا براي 2 تا 3 ساعت آهسته بپزد و جو لعاب بندازد در وسطهاي پخت هويجي را كه از قبل نگيني كرده ايد يا رنده شده است را به مواد اضافه نماييد.سپس سينه مرغ را خارج كرده و ريش ريش مي كنيم و دوباره داخل قابلمه بريزيدآنگاه كره را به همراه شيرداغ و قارچ خرد شده به مواد بيافزاييد و صبر كنيد براي مدت يك ربع تا نيم ساعت با حرارت ملايم سوپ جو پخته و جابيافتد.وقتي سوپ جو آماده شد خامه را اضافه كنيد و كمي مخلوط نماييد در انتها درون كاسه ريخته و با شويد خشك و خامهسوپ شير  قارچ و جو خود را تزيين نماييد.

طرز تهيه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شير

آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرك با شير خوشمزه و مناسب مهماني ها

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.