آموزش طرز تهيه خمير پيتزا پفكي و نرم و خوشمزه خانگي

طرز تهيه خمير پيتزا

براي تهيه خمير پيتزا رعايت اندازه هاي داده شده بسيار مهم است مخمر را در ظرفي در بسته با آب گرم  يك ربع بگذاريد تا حجمش دوبرابر شود .اگر دوبرابر نشود مخمر عمل نكرده است و خراب است  آرد و شكر و نمك را مخلوط مي كنيم سپس روغن را اضافه مي كنيم و مخمر را به آن مي افزاييم آب يا شيري را كه از قبل گرم كرده بوديم كم كم اضافه كنيد.گرماي آب بايد كم باشد و دست را نسوزاند سپس روغن را اضافه مي كنيم و با دست مخلوط كنيد تا خمير درست شود زيرا مقدار آب بستگي به آرد دارد و متغيير است.

خمير پيتزا,طرز تهيه خمير پيتزا,خمير پيتزا بدون مخمر,خمير پيتزا ايتاليايي,خمير پيتزا فوري,خمير پيتزا سريع

دستور پخت نان پيتزا

آب را آنقدر بيافزاييد تا چسبندگي خمير از بين برود بهتر است در ابتدا زياد آب نريزيد تا خمير خيلي شل نشود  اگر هم خمير چسبنده شده بود كمي آرد اضافه كنيد تا درست شود ده دقيقه خمير را ورز دهيد تا خمير نرم و كشدار شود در ظرف چربي بگذاريد و روي خمير پيتزا را بپوشانيد در محل گرمي قرار داده تا حجمش دو برابر  شود.براي اينكه خمير ترد تر شود بهتر است آن را در يخچال قرار دهيد تا به آرامي ور بيايد.

خمير پيتزا,طرز تهيه خمير پيتزا,خمير پيتزا بدون مخمر,خمير پيتزا ايتاليايي,خمير پيتزا فوري,خمير پيتزا سريع

بهتر است خمير پيتزا را از شب قبل آماده كنيد تا پيتزا خوشمزه با نان نرم و توخالي و حجيم داشته باشيد .

آموزش طرز تهيه خمير پيتزا پفكي و نرم و خوشمزه خانگي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.