طرز تهيه نان شيرمال
نان شيرمال هم تقريبا مانند فطير است و تفاوت آن در اين است كه شيرمال با شير تهيه مي شود اين نان محلي است و بسيار خوشمزه است در ابتدا بايد زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد سپس زرده را با پودر شكر و هل را در ظرفي ريخته با همزن بزنيد تا حالت كرم بگيرد.آنگاه روغن مايع و بكينگ پودر را اضافه كنيد و آهسته آهسته آرد را بيافزاييد تا جايي كه خمير لطيفي به وجود آِيد و نبايد خمير به دست بچسبد خمير شيرمال را به قطر يك سانتي متر باز كنيد با وردنه صاف كنيد قالب بيضي شكل بزنيد و در سيني فر بچينيد روي نان شيرمال را زرده تخم مرغ و كمي زعفران دم كردن بماليد و با چنگال مي توانيد روي آن نقش بزنيد و كنجد را در انتها مي پاشيم فر را روشن كرده تا گرم شود و براي 20 دقيقه در طبقه وسط فر در درماي 180 درجه سانتي گراد قرار داده تا طلايي شود..
اين نان محلي بسيار خوشمزه است و براي صبحانه بسيار مفيد است
خانواده خود را در وعده صبحانه و ميان وعده ها با نان شيرمال خانگي غافلگير كنيد.
با سايت خانم جون بهترينها را بپزيد بخوريد لذت ببريد
آموزش طرز تهيه نان شيرمال خوشمزه و محلي در منزل
- سه شنبه ۲۳ آذر ۹۵ ۰۹:۳۷ ۲۰ بازديد
- ۰ نظر