طرز تهيه بيف استراگانف
تابه را به همراه روغن و نصف كره اي كه داريم روي داجاق قرار داده تا روغن و كره داغ شود سپس گوشت گوساله را كه به قطعات باريك خرد كرده ايد را براي 5 دقيقه داخل روغن تفت مي دهيم تا تغيير رنگ دهد و كمي قهوه اي شود.سپس گوشت و آبي كه از پخت آن به وجود آمده را در ظرفي مي ريزيم .
بقيه كره را در تابه ريخته با پياز ريزشده تفت مي دهيم سپس رب گوجه فرنگي ، آرد گندم ، سس سفيد و آب ليمو ترش را به همراه خامه را به ترتيب به پياز داغ اضافه بنماييد و كمي حرارت بدهيد آنگاه گوشت گوساله اي كه تفت داده بوديم را به داخل اين مواد اضافه كرده و دماي اجاق را كم مي كنيم و صبر مي كنيم تا شروع به جوشيدن كند و حباب هايي روي آن به وجود آيد.
و در اين مدت به صورت متوالي بيف استراگانوف را هم مي زنيم و براي طعم دار شدنش نمك و فلفل را مي افزاييم .
در انتهاي كار سيب زميني را پوست گرفته و به صورت خلالي خرد كرده و در روغن سرخ مي نماييم وقتيبيف استراگانوف پخته شد در ظرف سرو مي ريزيم و روي آن را سيب زميني سرخ شده و جعفري خردشدهتزيين مي كنيم .
آموزش طرز تهيه بيف استروگانف اصلي خوشمزه با گوشت گوساله و سس سفيد
- چهارشنبه ۰۱ دی ۹۵ ۱۰:۰۶ ۱۵ بازديد
- ۰ نظر