طرز تهيه قهوه ترك
براي تهيه قهوه ترك در ابتدا به تعداد فنجان هايي كه مي خواهيد قهوه درست كنيد يك قاشق قهوه ترك و اگر دوست داريد شيرين باشد يك قاشق شكر بريزيد سپس آب سرد ريخته بهتر است اين مواد را در قهوه جوش هاي ساده دستي بريزيد بهتراست سر قهوه جوش تنگ باشد مثل قهوه جوشي كه در عكس زير مي بينيد آنگاه قهوه جوش را روي اجاق شعله كوچك قرار مي دهيم با حرارت ملايم البته قبل از گذاشتن قهوه جوش روي اجاق بهتر است مواد داخل آن را هم بزنيم تا قهوه و شكر و آب با هم مخلوط شوند و بعد از اينكه روي اجاق گذاشتيم ديگر هم نزنيم .با كمي صبر و حوصله بعد از حدود 5 دقيقه قهوه دم مي كشد و فوم دلخواه روي آن به وجود مي آيد فوم همان كف زيباي است كه روي قهوه به وجود مي آيد.البته لازم به ذكر است كه قهوه بايد فومي غليظ رويش بگيرد پس زماني كه ديديد روي سطح قهوه كمي غلظت گرفته است از روي شعله قهوه جوش را برداريد و نگذاريد قهوه سر ريزكند چون طعمش بد مي شود و فوم آن هم از بين مي رود.
البته قابل ذكر است كه قهوه اگر بيشتر بماند رويش سفت ميشود و مانند خامه كمي روي آن ضخامت مي گيرد كه به آن خامه ي قهوه نيز مي گويند.فوم روي قهوه را با قاشق بر ميدارم و در فنجان ها مي ريزم و بقيه قهوه را به آن اضافه مي كنيم تا فوم روي فنجان قرار بگيرد.شما مي توانيد به قهوه ترك خود شير ياخامه هم اضافه بنماييد كه اين بستگي به ذائقه افراد دارد. البته بعضي افراد شكر هم داخل قهوه خود نميريزند و آنرا تلخ ميل مي نمايند.
در واقع، قهوه حاوي آنتي اكسيدان هاي متعدد مي باشد خصوصاً پلي فنول است. آنتي اكسيدان ها بدن را در مقابل اكسيداسيون محافظت مي نمايند.
آموزش طرز تهيه قهوه ترك بدون قهوه ساز روي گاز با شير و خامه
- سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵ ۱۲:۳۹ ۱۸ بازديد
- ۰ نظر