طرز تهيه ته چين مرغ ساده
براي تهيه اين غذاي خوشمزه در ابتدا بايد برنج پاك شده را بشوييد و با آب و نمك چند ساعت بخيسانيد.قابلمه را تا نيمه آب كرده روي اجاق بگذاريم و نمك داخلش بريزيد و حرارت را زياد نماييد برنج را داخل آب جوش مي ريزيم يك قاشق روغن داخل قابلمه مي ريزيم و صبر مي كنيم تا به مرحله آبكش كردن برسد.برنج را با آب ولرم آبكش مي كنيم و آنگاه روغن را با 1 پيمانه آب داغ مي كنيم. نصف آن را براي روي برنج برداشته و بقيه آن را در ظرف دم كردن برنج مي ريزيم.
دستور آشپزي و دستور پخت ته چين مرغ زعفراني مجلسي در خانه
حالا ماست را به همراه زرده تخم مرغ ، زعفران دم شده و نمك و فلفل خوب مخلوط مي نماييم .مواد را با برنج مخلوط مي كنيم و ته ظرف ته چين مي ريزيم و با پشت قاشق فشار مي دهيم تا برنج ها به هم بچسبند و بقيه آب و روغن را به برنج مي دهيم و در ظرف را مي بنديم .اگر فر داشته باشيد براي يك ساعت در فر با دماي 170 درجه قرار مي دهيم تا ته ظرف طلايي شود وقتي انتهاي دم كشيدن بود در ظرف را بر مي دارم تا روي ته چين هم طلايي گردد.
اما اگر فر نداشتيد اصلا نگران نباشيد مي توانيد ظرف را روي حرارت زياد بگذاريد تا بخار كند و بقيه آب و روغن را به آن بدهيد و در ظرف را ببنديد و شعله را كم كنيد و شعله پخش كن بگذاريد تا ته چين مرغ شما به آرامي دم بكشد براي تزيين مي توانيد از زرشك و خلال پسته و بادام و ماست چكيده استفاده نماييد .تا ته چين به آرامي دم بكشد. با زرشك و خلال پسته مي توانيم تزيين ته چين را آغاز كنيم.
طرز تهيه ته چين مرغ خوشمزه و مجلسي در قابلمه
- سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵ ۱۲:۳۲ ۱۱ بازديد
- ۰ نظر