آموزش طرز تهيه كله جوش خوشمزه تبريزي با كشك و ماست

دستور آشپزي و آموزش پخت كله جوش مجلسي و خوشمزه اصل آذري

طرز تهيه كله جوش

كله جوش يا كال جوش يك غذاي پركلسيم است براي طبخ اين غذا ابتدا پياز پوست گرفته شده را خلالي كرده و در روغن مايع تفت مي دهيم تا پياز طلايي شود سپس مغز گردو را به پياز اضافه مي كنيم كمي تفت مي دهيم تا گردوها نرم گردد.آنگاه گوشت چرخ كرده را با نمك و فلفل ورز مي دهيم سپس گلوله هاي كوچكي بر مي داريم داخل روغن سرخ مي كنيم و كنار مي گذاريم. سپس قابلمه را روي گاز با دماي كم قرار مي دهيم و آرد ، چهار ليوان آب ، زردچوبه ، نمك و فلفل را داخلش مي ريزيم و صبر ميكنيم تا آب بجوشد ، پس از اينكه آب به جوش آمد كشك يا ماست آب كشيده را به مواد مي افزاييم و خوب بهم مي زنيم تا مواد بخوبي مخلوط گردد.

آموزش طرز تهيه كله جوش خوشمزه تبريزي با كشك و ماستكله جوش زنجان,كله جوش اصفهان,كله جوش با ماست,كله جوش با كشك,كله جوش ويكي پديا,كله جوش با لپه,كله جوش چيست

براي ده دقيقه مي گذرايم مواد بحوشد سپس پياز داغ و گردو خرده شده و گوشت هاي قلقلي را داخل قابلمه مي ريزم و در انتها نعناع خشك را مي افزاييم و مي گذاريم تا جا بيافتد.ده تا پانزده دقيقه براي جا افتادن كله جوش كافي است سپس غذا را در ظرف سرو ريخته و با نان نوش جان نماييد.

آموزش طرز تهيه كله جوش خوشمزه تبريزي با كشك و ماست

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.