طرز تهيه كشك بادمجان
در ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و را وسط به صورت عمودي نصف مي كنيم به مدت نيم ساعت آن ها ار داخل آب و نمك قرار مي دهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس بادمجان ها را از آب و نمك خارج مي كنيم و چند برش ظريف روي هر طرف بادمجان ايجاد مي كنيم اين كار باعث مي شود بادمجان بهتر و كم روغن تر سرخ مي شود.سپس بادمجان ها را سرخ مي كنيم آنگاه پياز را رنده كرده و در روغن تفت مي دهيم تا نرم شود پياز داغ را جدا در ظرفي مي ريزيم و سپس نعنا را كمي تفت مي دهيم نعنا زود مي سوزد . سپس بادمجان هايي را كه سرخ كرده ايم كمي آب ريخته مي گذاريم براي نيم ساعت بپزد.اگر دوست داريد كشك بادمجان كبابي تهيه نماييد بادمجان ها را كبابي كرده و براي 300 دقيقه بگذاريد بپزد با ميكسر يا گوش كوب بادمجان ها را ميكس كنيد پياز و نعنا داغ و كشك را اضافه كرده و مخلوط نماييد تا يكدست گردد
كشك بادمجان سنتي را در ظرف سرو بريزيد و با كمي ذوق تزيين كرده و ميل نماييد
آموزش كامل طرز تهيه كشك بادمجان كبابي سنتي خوشمزه و مجلسي
- یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵ ۱۷:۴۴ ۱۰ بازديد
- ۰ نظر