آموزش طرز تهيه سوپ گشنيز تبريزي با ماست مناسب سرماخوردگي

طرز تهيه سوپ گشنيز

اين سوپ خوشمزه را در اين فصل سرد بپزيد و ميل كنيد براي تهيه اين سوپ جو را از روز قبل بخيسانيد سپس آب آن را خالي كنيد و 4 تا 55 برابر حجم جو خيس خورده آب به همراه يك قاشق سوپ خوري روغن در فابلمه ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا پخته شود و لعاب بياندازد.

 سوپ جو قرمز , soop jo ghermez , s, [, rvlc

در انتهاي پخت هويج و آب مرغ و نمك را بيافزايد و دوباره مي گذاريم بپزد.

 سوپ مرغ , soop morgh , s, lvyآنگاه سيب زميني ها را مي افزاييم بعد از پخت سيب زميني بايد ماست و آرد و سير را با هم مخلوط نماييد هم بزنيد تا يكدست شود سوپ گشنيز را از روي اجاق برداشته و از ماست به سوپ اضافه مي كنيم تا  ماست هم گرم شود يعد مخلوط را روي دماي ملايم گذاشته و مرتب هم زده تا بجوشددر انتها گشنيز ريز شده و نمك اضافه مي كنيم اگر از ماست شيرين استفاده كرده ايد مقداري ليمو ترش هم اضافه كنيد و بعد از گذشت 5 دقيقه سوپ را از روي احاق گاز برداريد و سوپ گشنيز خوشمزه را با مقدار كمي گشنيز و فلفل قرمز تزيين كنيد .

سوپ گشنيز , soup geshniz , s, ;akdc  , سوپ گشنيز تبريزي ، سوپ گشنيز ليدي الهام

آموزش طرز تهيه سوپ گشنيز تبريزي با ماست مناسب سرماخوردگي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.