آموزش پخت خورشت فسنجان مجلسي با گوشت و مرغ

فوت و فن خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

قابل ذكر است كه رب انار باعث تيره شدن رنگ گردوها ميشود. نكته ديگه اين است كه اضافه كردن شكر رنگ فسنجان رو به قهوه اي تيره و سياهي مي كشاند . همچنين خيلي ها براي خوش رنگتر شدن فسنجان در آن يك قاشق رب گوجه نيز مي ريزند

خورشت فسنجان,طرز تهيه خورش فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

دستور آشپزي و دستور تهيه خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه خانگي

خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس كرديد به اندازه دلخواه شما روغن نينداخته است ، در آخر كار  يك ليوان آب سرد به آن اضافه كنيد ، اين كار به روغن انداختن خورش كمك مي نمايد.

به طور كلي خورشت فسنجان هم مانند خورشت قيمه و خورشت قورمه سبزي ، از  غذاهايي محسوب مي شود كه فوت و فن هاي بسيار زيادي دارد و با تجربه كردن ميشود خورشت خوشمزه تري تهيه كرد ، توجه داشته باشيد مقدار آب و به اندازه ريختن رب انار در طعم دهي فسنجان خيلي مهم و قابل توجه است

آموزش پخت خورشت فسنجان مجلسي با گوشت و مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.