آموزش طرز تهيه عدس پلو مجلسي و خوشمزه با گوشت و كشمش و پياز داغ

طرز تهيه عدس پلو

دستور غذايي عدس پلو به اين شكل است كه در ابتدا عدس پاك كرده و شسته شده را در آب ريخته و روي  حرارت قرار مي دهيم تا بيزدبراي امتحان مي توانيد با قاشق از عدسها بخوريد اگر پخته بود برنج را شسته مي افزاييم طوري كه يك بند انگشت روي برنج و غدس آب باشد.البته بعضي ها دوست ندارند رنگ عدس پلو آنها تيره باشد در اين صورت آب عدس  را خالي كرده بعد برنج را مي ريزيم .سپس نمك و روغن را به غذا مي  افزاييم و مقداري پودر دارچين روي آن مي پاشيم و مي گذاريم تا آبش تبخير شود و دم بگذاريد. 

 براي تهيه مواد روي عدس پلو ، گوشت چرخ كرده و نمك را با يك فنجان آب و مقداري كمي روغن مي پزيم و كمي تفت مي دهيم.لازم به ذكر است كه كشمش ها يك ربع داخل آب قرار داده تا خيس شوند، سپس آبكش مي كنيم و در ماهيتابه تفت مي دهيم. كمي از عدس پلو را با زعفران مخلوط  مي كنيم و سپس پلوي زعفراني را با پياز داغ ، گوشت چرخ كرده و كشمش نموده  و هنگام سرو براي تزيين و طعم بهتر روي عدس پلو مي ريزيم.

بهتر است بدانيد كه براي تهيه عدس پلو براي تعداد نفرات بيشتر به ازاي هر نفر ۱۰۰ گرم برنج و ميزان عدس يك سوم ميزان برنج است.

ايده براي تزيين عدس پلو

عدس پلو با مرغ,عدس پلو با خرما,ر با گوشت چرخ كرده, adas polo

تزيين عدس پلو با عدس هاي پخته شده و گوشت هاي قلقلي و خوشمزه

عدس پلو با مرغ,عدس پلو با خرما,ر با گوشت چرخ كرده,عدس پلو بدون گوشت

تزيين عدس پلو به شكل گل سه رنگ با گوشت و  پلو زعفراني

آموزش طرز تهيه عدس پلو مجلسي و خوشمزه با گوشت و كشمش و پياز داغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.