طرز تهيه عدس پلو
دستور غذايي عدس پلو به اين شكل است كه در ابتدا عدس پاك كرده و شسته شده را در آب ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم تا بيزدبراي امتحان مي توانيد با قاشق از عدسها بخوريد اگر پخته بود برنج را شسته مي افزاييم طوري كه يك بند انگشت روي برنج و غدس آب باشد.البته بعضي ها دوست ندارند رنگ عدس پلو آنها تيره باشد در اين صورت آب عدس را خالي كرده بعد برنج را مي ريزيم .سپس نمك و روغن را به غذا مي افزاييم و مقداري پودر دارچين روي آن مي پاشيم و مي گذاريم تا آبش تبخير شود و دم بگذاريد.
براي تهيه مواد روي عدس پلو ، گوشت چرخ كرده و نمك را با يك فنجان آب و مقداري كمي روغن مي پزيم و كمي تفت مي دهيم.لازم به ذكر است كه كشمش ها يك ربع داخل آب قرار داده تا خيس شوند، سپس آبكش مي كنيم و در ماهيتابه تفت مي دهيم. كمي از عدس پلو را با زعفران مخلوط مي كنيم و سپس پلوي زعفراني را با پياز داغ ، گوشت چرخ كرده و كشمش نموده و هنگام سرو براي تزيين و طعم بهتر روي عدس پلو مي ريزيم.
بهتر است بدانيد كه براي تهيه عدس پلو براي تعداد نفرات بيشتر به ازاي هر نفر ۱۰۰ گرم برنج و ميزان عدس يك سوم ميزان برنج است.
ايده براي تزيين عدس پلو
تزيين عدس پلو با عدس هاي پخته شده و گوشت هاي قلقلي و خوشمزه
تزيين عدس پلو به شكل گل سه رنگ با گوشت و پلو زعفراني
آموزش طرز تهيه عدس پلو مجلسي و خوشمزه با گوشت و كشمش و پياز داغ
- یکشنبه ۰۸ اسفند ۹۵ ۱۷:۴۰ ۱۰ بازديد
- ۰ نظر