طرز تهيه پياز داغ مجلسي
پياز داغ در بسيار ي از غذاهاي ما مورد استفاده است پس با استفاده از اين دستور بهترينش را تهيه كنيد.در ابتدا براي تهيه پياز داغ مجلسي بايد پوست پيازها را بگيريد و بشوييد ، آنگاه با دقت پيازها را به صورت خلالي خرد نماييد و در ظرف مناسبي آب را جوشانده و پيازها را در آب در حال جوش ريخته بگذاريد چند جوش بخورد سپس پياز ها را در آبكش بريزيد و صبر كنيد تا آب اضافي آن خارج گردد بعد روي پارچه مناسبي پهن كنيد تا خشك شوند.
پياز داغ كريپسي
سپس مقدار كمي زردچوبه روي پيازها ريخته و مخلوط نماييد.تابه را روي دماي كم قرار دهيد و به ميزان كافي روغن در تابه ريخته تا گرم گردد بعد پيازها را به آرامي به تابه بيافزاييد و اجازه دهيد طلايي شوند آنگاه هم بزنيد تا كاملا يكدست سرخ گردند.
پياز داغ ترد
سپس پياز ها را در صافي ريخته تا روغن اضافي آن خارج شود و مصرف كنيد. بهتر است بدانيد كه نبايد پياز ها را يكباره به ظرف روغن اضافه كنيد بلكه به دفعات و ميزان كم در ماهيتابه بريزيد و پس از اينكه كاملا سرخ شدند آنها را از ماهيتابه خارج كرده و سري بعدي را بريزيد.
آموزش كامل طرز تهيه پياز داغ چيپسي و پفكي مجلسي طلايي براي فريزر
- سه شنبه ۲۸ دی ۹۵ ۱۵:۱۸ ۱۱ بازديد
- ۰ نظر