آموزش كامل طرز تهيه پياز داغ چيپسي و پفكي مجلسي طلايي براي فريزر

طرز تهيه پياز داغ مجلسي

پياز داغ در بسيار ي از غذاهاي ما مورد استفاده است پس با استفاده از اين دستور بهترينش را تهيه كنيد.در ابتدا براي تهيه پياز داغ مجلسي بايد پوست پيازها را بگيريد و بشوييد ، آنگاه با دقت پيازها را به صورت خلالي خرد نماييد و در ظرف مناسبي آب را جوشانده و پيازها را در آب در حال جوش ريخته بگذاريد چند جوش بخورد سپس پياز ها را در آبكش بريزيد و صبر كنيد تا آب اضافي آن خارج گردد بعد روي پارچه مناسبي پهن كنيد تا خشك شوند.

پياز داغ عسلي,پياز داغ ترد,پياز داغ آماده,پياز داغ كم روغن,dhc nhy

پياز داغ كريپسي

سپس مقدار كمي زردچوبه روي پيازها ريخته و مخلوط نماييد.تابه را روي دماي كم قرار دهيد و به ميزان كافي روغن در تابه ريخته تا گرم گردد بعد پيازها را به آرامي به تابه بيافزاييد و اجازه دهيد طلايي شوند آنگاه هم بزنيد تا كاملا يكدست سرخ گردند.

پياز داغ طلايي,پياز داغ خانم گل آور,دستور پياز داغ,piyaz dagh

پياز داغ ترد

سپس پياز ها را در صافي ريخته تا روغن اضافي آن خارج شود و مصرف كنيد. بهتر است بدانيد كه نبايد پياز ها را يكباره به ظرف روغن اضافه كنيد بلكه به دفعات و ميزان كم در ماهيتابه بريزيد و پس از اينكه كاملا سرخ شدند آنها را از ماهيتابه خارج كرده و سري بعدي را بريزيد.

 

آموزش كامل طرز تهيه پياز داغ چيپسي و پفكي مجلسي طلايي براي فريزر

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.