آموزش تهيه ترشي و دستور تهيه ترشي بادمجان شكم پر خوشمزه
وقتي پخت خارج كرده و مي گذاريم سرد شود.سپس شكم بادمجان را با موادي كه آماده كرده بوديم پر مي كنيم .ظرفي براي ترشي بادمجان بايد در نظر بگيريد درب آن را باز كنيد .بادمجان هاي شكم پر را داخل آن قرار داده و سركه اضافه مي كنيمتا جايي كه بالاتر از بادمجان ها سركه باشددر ظرف را محكم مي بنديم و بعد از 10 تا 12 روز ترشي آماده است ترشي بادمجان شكم پر خوشمزه را در همه فصول سال مي توانيد آماده كنيدو كنار خانواده نوش جان بفرماييديك نوع ديگر ترشي بادنجان داريم كه به ترشي بادمجان ليته معروف است .
آموزش تهيه ترشي و دستور تهيه ترشي بادمجان شكم پر خوشمزه
نكات تغذيه اي ترشي
بهتر است بدانيد كه خوردن ترشي به همراه غذا باعث افزايش اشتها مي گردد. همچنين به علت دارا بودن سركه سبب هضم بهتر غذا و چربي ها مي گردد. اگر در صورت خوردن يك غذاي چرب احساس سنگيني كرديد، با خوردن مقداري ترشي يا آبليمو يا آبغوره كه همگي خاصيت اسيدي دارند، حالتان بهبود خواهد يافت.
آموزش طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر درسته مخصوص
- دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ ۱۹:۱۲ ۸ بازديد
- ۰ نظر