آموزش طرز تهيه كيك مرغ سرد مجلسي خوشمزه با گردو

طرز تهيه و آماده سازي كيك مرغ

براي تهيه اين غذاي خوشمزه در ابتدا بايد مغز گردو و ژامبون مرغ را با حوصله و به صورت كاملا ريز خرد نماييد ، بعد سينه مرغ را به همراه پياز ، نمك و فلفل و مقدار كمي آبليمو بگذاريد بپزد و بعد از اينكه مرغ كاملا پخته شد از آب خارج نماييد و گوشتش را ريش ريش نماييد.آنگاه پيازچه را كاملا به همراه برگ و ساقه بشوييد و ريز به صورت حلقه حلقه خرد نماييد ، آنگاه سس مايونز و ماست و خامه را با هم قاطي كنيد، لازم به ذكر است كه اين سس در چند مرحله و به اندازه كم درست شود چون ميزان مصرفي سس بستگي به مواد شما دارد كه چقدر سس جذب مي كند و ممكن است سس اضافه بيايد.سپس همه موادي كه خرد كرده بوديد را باهم داخل آسياب بريزيد، سس را به نسبت يك به سه ماست و سس به مواد  بيافزاييد تا مايه كيك مرغ به صورت ملات نرم در بيايد. بعد لبه هاي قهوه اي نان تست را بريده، نان هاي تست را يك رديف منظم كف ظرف مورد نظر بچينيد.سپساز موادي كه آماده كرده ايد يك لايه دو سانتي روي نان ها ماليده شود وقتي تمام سطح نان تست ها را با مايه پوشش داديد وقت آن است كه يك لايه ديگر نان روي آن به همان ترتيب بگذاريد و باز هم روي آن را با مواد پوشش دهيد دوباره روي مواد را با نان بپوشانيد.

كيك مرغ , طرز تهيه كيك مرغ سرد , دستور پخت كيك مرغ خوشمزه

در واقع بهتر است كه كيك همين دو طبقه باشد، اگر ارتفاع كيك بيش از اين بشود امكان دارد لايه هاي كيك از هم جدا گردند، روي لايه آخر و ديواره اطراف را با سس مايونز بپوشانيد ، براي رنگي كردن لايه روي كيك  و زيباتر شدن آنمي توانيد از آب هويج، آب لبو، آب تره، سس گوجه فرنگي و… استفاده فرماييد.آنگاه بهتر است كه ديواره هاي اطراف كيك مرغ را با كاهوي ريز خرد شده يا همان پيازچه هاي خرد شده تزئين كنيد،  روي كيك را هم با توجه به سليقه خود با هويج رنده شده يا پودر گردو يا پيازچه و يا هر مواد ديگري كه عطر و طعم كيك را تغيير ندهد مي توانيد بسيار زيبا تزئين نماييد.براي تزيين كيك مرغ هم مثل سالاد الويه دست  ما خيلي باز است و مي توانيم بسيار خلاقانه عمل كنيم  ، فقط بايد كمي ابتكار عمل داشته باشيم و يك طرح زيبا روي كيك خود اجرا كنيم، از كيك مرغ مي توانيد در مهماني هاي كوچك ، جشن تولدها و .. استفاده كنيد و لذت ببريد

آموزش طرز تهيه كيك مرغ سرد مجلسي خوشمزه با گردو 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.