آموزش دستور پخت مرباي انار خوشمزه در خانه

آموزش دستور پخت مربا و طرز تهيه كردن مرباي انار خوشمزه خانگي

طرز تهيه مرباي انار

مرباي انار تقريبا مرباي ناشناخته اي است و فكر مي كنم همه آن را امتحان نكرده باشند پس  اين مرباخوشمزه را به شما پيشنهاد مي كنم .بهتر است در ابتدا بشقابي را داخل يخچال قرار دهيد چون براي غلظتمرباي انار به آن نياز داريد.براي تهيه مرباي انار از انارهاي دون شده استفاده مي كنيم به اندازه دانه هاي  يك انار كنار مي گذاريم بقيه را چرخ مي كنيم يا با آب ميوه گيري آب آنها را مي گيريم تا به اندازه سه پيمانه و نيم آب انار داشته باشيم آنگاه در قابلمه بزرگي آب انار را ريخته و شكر را بيافزاييد و قابلمه را روي اجاق گاز بگذاريد تا با دماي متوسط براي نيم ساعت بجوشد. سپس يك دانه انار دون شده اي كه كنار گذاشته بوديد را در قابلمه بريزيد و آب ليمو را نيز بيافزايد و نيم ساعت ديگر صبر نماييد تا غلظت مربا بيشتر شود.براي اينكه بفهميد غلظت مربا انار خوب است يا نه يك آزمايش مي كنيم يك قاشق از مرباي آماده شده را روي  بشقابي كه در يخچال گذاشته بوديد و اكنون سرد است مي ريزيم و بشقاب را كج مي كنيم اگر مربا به سختي روان شده غلظت مربا عالي است و آماده است مربا را در ظرف شيشه اي بريزيد و در جاي خنك نگهداري نماييد اين مربا مانند مربا آلبالو ملس و خوشمزه است.

شب يلدا نزديك است اميدوارم لحظه هاتون شيرين و پر از شادي باشد.

آموزش دستور پخت مرباي انار خوشمزه در خانه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.