طرز تهيه آش رشته
آش رشته خوشمزه غذاي سنتي ايراني را كمتر كسي است كه دوست نداشته باشد و در هر مهماني و نذري و افطاري حرفي براي گفتن دارد. براي تهيه اين آش بي نظير و راحت در ابتدا بايد حبوبات را از شب قبل خيساند اين كار براي اين است كه نفخ آنها از بين برود بهتر است آب آنها را براي چند بار عوض كنيم و دور بريزيم.پيازها را سرخ مي كنيم و سير داغ را هم آماده مي كنيم داخل پياز داغ زردچوبه كم بريزيد و تفت دهيد.نخود ، لوبيا و سير داغ و پياز داغ را درون قابلمه بريزيد و تا با هم بپزند. سپس آنگاه عدس و سبزي خرد شده را هم به بقيه مواد آش رشته اضافه بنماييد. سپس يك تا دو قاشق آرد را در كمي آب سرد حل كنيد و به مواد درون قابلمه بيافزاييد.وقتي سبزي پخته شد رشته آش را اضافه نماييد و هم بزنيد تا رشته ها به هم نچسبند زماني كه رشته ها كاملا پخته شدند كشك را اضافه نماييد.
سپس 5 دقيقه صبر كنيد و اجاق را خاموش نماييد و صبر كنيد كه آش رشته مقداري جا بيافتد. بهتر است در آش نمك نريزيد زيرا رشته و كشك معمولا نمك دارد و ممكن است آش شور شود. آش خوشمزه را بكشيد با پياز داغ و سير داغ و نعناع داغ و كشك تزيين كنيد .
دستور آشپزي و دستور پخت آش رشته مجلسي و خوشمزه
سبزي آش رشته چيست
بهتر است بدانيد سبزي آشي كه مي خريد از چه سبزي هاي تشكيل شده است ؟
سبزي آش رشته از تره ، جعفري ، گشنيز ، شويد و اسفناج تشكيل شده است .
آموزش كامل دستور پخت آش رشته مجلسي و نذري خوشمزه
- سه شنبه ۲۸ دی ۹۵ ۱۴:۲۳ ۱۵ بازديد
- ۰ نظر