آموزش طرز تهيه املت اسفناج خوشمزه و مخصوص رول شده

طرز تهيه املت اسفناج

املت اسفناج غذاي خوشمزه و مقوي است كه بسيار كامل و پر طرفدار است براي تهيه آن ابتدا اسفناج  هاي شسته شده را در قابلمه اي با كمي نمك براي پخت مي گذاريم روي حرارت ملايم يك ربع اجازه دهيد تا بجوشد سپس اسفناج رارا در صافي يا آبكشي بريزيد و با انگشتان دست اسفناج ها را بفشاريد تا آب آن كاملا خارج گردد و روي تخته آشپزخانه اسفناج ها را درشت خرد نماييد.سپس تخم مرغ ها را دانه دانه  در كاسه اي بشكنيد و اگر سالم بود و شكلي نداشت به كاسه اي بزرگ تر انتقال دهيد و همگي آنها را هم بزنيد و اسفناج ها را به كاسه تخم مرغ اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و نمك و هر نوع ادويه اي كه مايل هستيد روي آن بپاشيد.

املت اسفناج,طرز تهيه املت اسفناج,دستور پخت املت اسفناج,درست كردن املت اسفناج

بعد از تهيه مواد املت  تابه را روي اجاق گاز قرار دهيد و زير شعله را ملايمكنيد و روغن يا كره را در تابه ريخته و صبر كنيد تا كره آب شود و يا روغن خوب داغ شود بعد مايع املت اسفناج را در تابه بريزيد و پس از  سفت شدن مايع قاشق را در جاي كه احساس ميكنيد هنوز خوب نپخته بزنيدهنگامي كه املت طلايي رنگ شد با كمك يك كفگير از لبه تابه املت را بلند نماييد و به مركز و وسط آن كه رسيديد آن را تا بزنيد به روي باقي املت و در بشقابي قرار دهيد و املت اسفناج را تزيين نماييد و سرو كنيد .اين املت هم مانند املت گوجه فرنگي خوشمزه است.

آموزش طرز تهيه املت اسفناج خوشمزه و مخصوص رول شده

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.