طرز تهيه تاس كباب
هويج و پياز و سيب زميني را در ابتدا براي طبخ تاس كباب پوست بگيريد و حلقه حلقه نماييد سپس گوشت را نيز به 44 قسمت تقسيم كنيد در قابلمه پياز را تفت دهيد ادويه ها را به جز نمك مي توانيد در اين مرحله اضافه نماييد سپس روي پياز تكه هاي گوشت را قرار داده و يك رديف هويج حلقه حلقه شده بچينيد رديف بعد به را كه مثل برش پرتقال ببريد بچينيد و در انتها سيب زميني را بگذاريد و نصف پيمانه آب به همراه نمك به مواد اضافه نماييد قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا بجوش آيد آنگاه شعله را كم نماييد تا بپزد .البته من براي تهيهتاس كباب از گوجه هم استفاده مي كنم زيرا رنگ زيبايي به غذا مي دهد.
طعم خوب تاس كباب به به خاطر آرام پختن آن است و اين كه آب مواد به خورد خودش مي رود و كم آب است بعد از طبخ غذا مي توانيدآن را با نان يا برنج سرو كنيد
آموزش طرز تهيه تاس كباب به خوشمزه و خانگي با گوشت چرخ كرده
- شنبه ۰۴ دی ۹۵ ۱۲:۰۳ ۱۱ بازديد
- ۰ نظر