آموزش طرز تهيه چلوگوشت ساده رستوراني مجلسي

طرز تهيه چلوگوشت

در ابتدا براي تهيه چلو گوشت مجلسي بايد پياز را پوست بگيريد و ريز خرد كنيد يا نگيني كنيد سپس قابلمه اي را كه در آن روغن ريخته ايد را روي اجاق گاز بگذاريد تا روغن داغ شود سپس پياز را در آن تفت مي دهيم تا نرم و سرخ شود.

روي گوشت گردن گوسفند فلفل پاشيده و در قابلمه محتوي پياز بگذاريد تا با پياز كمي سرخ شده و تغيير رنگ بدهد آنگاه رب گوجه را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم تا رنگ و روي زيباي به غذاي ما بدهد.

به مقدار كافي آب روي گوشت مي ريزيم به همراه يك تكه چوب دارچين و مقداري برگ بو و دو حبه سير مي گذاريم روي حرارت ملايم بپزد.

بايد 3 تا 4 ساعت صبر كنيد تا گوشت گوسفند كاملا مغز پخت گردد اگر احيانا در اواسط پخت آب غذا كم شد مي توانيد آب جوش اضافه كنيد

ولي سعي كنيد در ابتدا مقداري آب بريزيد كه كم نيايد زيرا طعم غذا بهتر مي شود تا دوباره آب اضافه كنيد اين نكته مثل آبگوشت است كه بايد در ايتدا آب كافي را بريزيم .

چلوگوشت پسران كريم,چلوگوشت زرندي,چلوگوشت بدون رب,چلوگوشت با گوشت گوساله,چلوگوشت نذري,چلوگوشت ساده,چلوگوشت گردن

وقتي چلو گوشت پخت نمك و رعفران را به آن مي افزاييم تا خوش طعم و خوش رنگ گردد

زماني كه طبخ گوشت پايان يافت بايد حدود يك پيمانه آب نسبتا قوام يافته و غليط ته قابلمه باشد

در اين زمان اجاق گاز را خاموش كنيد چوپ دارچين را از ظرف خارج كنيد

چلو گوشت رستوراني را در ظرف سرو بريزيد با جعفري و ليمو ترش به تزيين غذا بپردازد و با پلو نوش جان كنيد

بهترين دستورات آشپزي را با سايت خانم جون دنبال فرماييد

آموزش طرز تهيه چلوگوشت ساده رستوراني مجلسي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.